Search
Close this search box.
Tietoa ja ohjeita

Digimarkkinointi blogi

Digiagentin blogista löydät ohjeet ja vinkit onnistuneeseen digimarkkinointiin. Kalenterista löydät seuraavat tapahtumat.

Digimarkkinointi blogi

Digimarkkinointi blogi tarjoaa tietoa ja ohjeita miten digitaalista markkinointia tehdään menestyksekkäästi. Haluatko tietää mitä sisältöjä Digiagentin verkkosivustolta löytyy? Katso kätevä sivukartta. Ohjeet asiakkaille löydät alla olevasta kategoriasta Ohjeet.

Kategoriat
Google Hakukonsoli

Google hakukonsoli

Google Hakukonsolin avulla voidaan analysoida Google Haun toimivuutta. Voidaan mitata verkkosivuston saamaa liikennettä, tehokkuutta ja korjataan mahdollisia ongelmia. Esitetään sivusto parhaalla mahdollisella tavalla Googlen hakutuloksissa.

Lue lisää
Uutiskirje

Uutiskirje

Uutiskirje voi sisältää vinkkejä tuotteiden ja palveluiden käyttöön, ajankohtaisia tarjouksia tai muuta tärkeää tietoa vastaanottajille.

Lue lisää
Digitaalinen Palvelumuotoilu

Digitaalinen palvelumuotoilu

Digitaalinen palvelumuotoilu auttaa onnistuneen digitaalisen palvelun tai tuotteen luomisessa. Digitaalisen palvelumuotoilun avulla tehdään suunnitelma, miten ja millainen palvelu toteutetaan.

Lue lisää
Typografia

Typografia

Typografia tarkoittaa tekstin ja kirjainten asettelua, jonka tarkoituksena on helpottaa luettavuutta antamalla tekstille oikeanlainen visuaalinen muoto.

Lue lisää
Sisällöntuotanto

Sisällöntuotanto

Sisällöntuotannolla tarkoitetaan sisältöjen suunnittelua, tuottamista ja julkaisua – verkkosivuilla erityisesti tekstisisältöjen tuottamista. Sisältöjen tarkoitus on tukea yrityksen liiketoiminnan tavoitteita ja kuljettaa asiakasta ostopolulla eteenpäin. Myös sisällöntuotannolla tulee olla tavoitteet.

Lue lisää
Ostajapersoonat

Ostajapersoonat

Ostajapersoona on yrityksen kohderyhmää edustava henkilö, jolla on tietynlaiset
ongelmat, tavoitteet, tarpeet, ostokriteerit, mieltymykset, motiivit ja tuotetietoisuus.

Lue lisää
Avainsanatutkimus

Avainsanatutkimus

Avainsanatutkimus löytää ne hakusanat, joita potentiaaliset asiakkaat käyttävät etsiessään yrityksen tuotteita ja palveluita.

Lue lisää