Palvelu

WordPress verkkosivut

Monipuolisin ja joustavin dynaaminen verkkosivusto kaikenkokoisille yrityksille.
WordPress Verkkosivut

Sisällysluettelo

WordPress verkkosivut

WordPress verkkosivut ovat monipuolisin ja joustavin ratkaisu kaikenkokoisille yrityksille. WordPress verkkosivut ovat varma valinta yritykselle, joka haluaa rakentaa verkkosivuista myyntikoneen – eikä vain digitaalista käyntikorttia. WordPress lisäosien avulla voidaan laajentaa verkkosivujen toiminnallisuuksia. WordPress on alustana joustava ja asiakkaan tarpeisiin mukautuva julkaisujärjestelmä. Elementor sivunrakentajalla pystytään toteuttamaan visuaalisesti ja toiminnallisesti riittäviä kokonaisuuksia, että yrityksen digimarkkinoinnin tavoitteet voidaan saavuttaa. WordPress verkkosivut ovat responsiiviset ja mukautuvat saumattomasti niin isolle tietokoneen näytölle kuin tabletille ja erityisesti mobiilissa kännykän näytölle. WordPress on ilmainen avoimeen lähdekoodiin perustuva julkaisujärjestelmä, jolla on tehty suurin osa internetissä olevista verkkosivuista – blogeista reaaliaikaisiin uutis-sivustoihin.

WordPress verkkosivujen hyödyt

WordPress verkkosivustolla on seuraavia hyötyjä.

  • WordPress on joustava julkaisu-alusta kaikenkokoisille yrityksille.
  • WordPress on laajennettavissa sitä mukaan kun yrityksen tarpeet ja liiketoiminnan vaatimukset lisääntyvät.
  • WordPress on dynaaminen eli tietoa ja sisältöä voidaan tallettaa yhteen paikkaan mutta näyttää niissä kohdissa verkkosivustoa missä se on loogista ja järkevää.

WordPress lisäosat

WordPress lisäosat mahdollistavat erilaisten toiminnallisuuksien lisäämisen verkkosivustolle. Lisäosat voivat olla ilmaisia tai maksullisia. Seuraavaksi joitakin esimerkkejä WordPress lisäosista.

  • Admin Columns lisäosa mahdollistaa verkkosivuston sisällön hallinnan.

Etsitkö yhteistyökumppania?

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää sinun liiketoiminnan tarpeista ja tavoitteista.

76 / 100

Liity Digiagentin sähköpostilistalle

Voit poistua listalta koska tahansa.