Search
Close this search box.
Blogi

WordPress lisäosat

WordPress lisäosat mahdollistavat eri toiminnallisuudet WordPress verkkosivustolla.

Sisällysluettelo

WordPress lisäosat

WordPress lisäosat mahdollistavat eri toiminnallisuudet WordPress verkkosivustolla. WordPress lisäosat kannattaa valita huolella, sillä ne voivat olla myös tietoturva riski, jos niitä ei kehitetä riittävästi samaan aikaan kun WordPress julkaisualusta kehittyy paremmaksi. Tutustu myös WooCommerce lisäosat artikkeliin.

Admin Columns

Admin Columns lisäosa on paras WordPress lisäosa verkkosivuston sisältöjen hallinnointiin. Kun verkkosivusto kasvaa ja sisältöjen määrä samalla nousee tulee tärkeäksi hallita sisältöäjä siten, että niitä voidaan helposti löytää, järjestellä, suodattaa ja päivittää. Tämä nopeuttaa työntekoa huomattavasti. Lisäosa mahdollistaa seuraavat asiat.

 • Näytä relevantit sisällöt
 • Järjestellä ja suodattaa sisältöjä
 • Löytää sisältöjä nopeasti
 • Muokata sisältöjä suoraan
 • Massamuokata sisältöjä suoraan
 • Viedä sisältöjä sivustolta

Elementor

Elementor lisäosa on ilmainen sivunrakentaja, joka mahdollistaa ”vedä ja pudota” sivunrakentajan, pikselin tarkan suunnittelun, mobiilioptimoidun muokkauksen ja paljon enemmän.

Elementor Pro

Elementor Pro on maksullinen versio Elementorin sivunrakentajasta, joka mahdollistaa laajemmat toiminnallisuudet. Käytännössä jos verkkosivustoa ja verkkokauppaa tehdään Elementorilla on maksullinen versio pakko hankkia, koska se mahdollistaa kaikki hyvät ja järkevät toiminnallisuudet. Elementor Pro mahdollistaa teeman rakentajan, ponnahdusikkunat, lomakkeet, Woocommerce verkkokaupan rakennus mahdollisuudet ja paljon muuta.

Crocoblock lisäosat

Crocoblock on Elementor sivunrakentajaan sopiva lisäosapaketti, joka tuo valtavasti lisää toiminnallisuuksia ja mahdollisuuksia rakentaa näyttävä ja toiminnoiltaan laaja verkkosivusto ja verkkokauppa.

Crocoblock Wizard

Crocoblock Wizard on lisäosa, jolla on helppo asentaa muut Crocoblock lisäosat.

JetEngine

JetEngine on Crocoblockin vahva lisäosa, jolla voidaan rakentaa WordPress verkkosivustolle uusia omia postaus tyyppejä kuten esimerkiksi palvelut, tapahtumat ja muut. Näille voidaan tehdä myös uusia sisältö kategorioita ja avainsanalistoja sekä meta laatikoita. Monimutkaisille ja lukuisia toiminnallisuuksia sisältäville verkkosivustoille JetEngine on se tärkein lisäosa. JetEngine mahdollistaa muun muassa dynaamisten taulukoiden rakentamisen verkkosivustolle.

JetSmartFilters

JetSmartFilters lisäosa mahdollistaa helposti käytettävät AJAX suodattimet Elementorilla tehdyille verkkosivuille, jotka sisältävät dynaamisia listauksia erityyppisille sisältö tyypeille. Voidaan esimerkiksi suodattaa sisältölistasta tiettyyn kategoriaan tai parametriin liittyvät sisällöt.

Hakukoneoptimoinnin lisäosat

WordPress verkkosivustolle tehtävää hakukoneoptimointia varten tarvitaan hyvät ja toiminnallisuuksiltaan riittävät lisäosat.

Rank Math SEO

Rank Math SEO on hakukoneoptimoinnin lisäosa, joka mahdollistaa Google Haun kautta tulevan liikenteen kasvattamisen verkkosivustolle.

Rank Math SEO PRO

Rank Math SEO PRO lisäosa mahdollistaa verkkosivuston analytiikan hakukoneoptimoinnin näkökulmasta, hakukoneoptimoinnin suorituskyvyn seurannan, räätälöidyt sisältö kaavio pohjat (schema), uutiset / video sivustokartat yms hyödylliset toiminnallisuudet.

Analytiikan lisäosat

Kun WordPress verkkosivustolle ja verkkokauppaan kytketään ilmaiset Googlen palvelut voidaan tähän käyttää Googlen omaa lisäosaa.

Site Kit by Google

Site Kit by Google lisäosa mahdollistaa Googlen palveluiden kytkennät WordPress verkkosivustolle. Voidaan kytkeä Googlen palveluista esimerkiksi seuraavat.

 • Google Analytiikka 4
 • Google Hakukonsoli
 • Google Tag Manager
 • Google PageSpeed Insights
 • Google AdSense
 • Google Optimize
 • Google Idea Hub (uusi kokeellinen toiminnallisuus)

Tietoturva lisäosat

Seuraavat WordPress lisäosat auttavat verkkosivuston tietoturvassa.

Wordfence Security

Wordfence Security lisäosa mahdollistavat seuraavat toiminnallisuudet.

 • Anti-virus
 • Palomuuri
 • Haittaohjelmien skannaus

Akismet Spam Protection

Akismet lisäosa on paras ja luotetuin ratkaisu roskaposteilta suojautumiseen, estämään roskapostit kommenteissa ja estämään roskapostit yhteydenottolomakkeissa WordPress ja WooCommerce alustoille.

Suorituskyky lisäosat

WordPress verkkosivuston suorituskykyä voidaan parantaa seuraavilla lisäosilla.

LiteSpeed Cache

LiteSpeed Cache lisäosa on verkkosivuston suorituskyvyn parantamiseen, välimuistin käyttöön ja sivuston optimointiin tarkoitettu lisäosa.

WP Rocket

WP Rocket lisäosa parantaa verkkosivuston suorituskykyä.

Kielenkäännös lisäosat

Seuraavat WordPress lisäosat mahdollistavat kielenkäännösten tekemisen WordPress verkkosivustolle.

WPML Multilingual CMS

WPML Multilingual CMS mahdollistaa sisältöjen kielenkäännökset verkkosivustolle.

WPML String Translation

WPML String Translation mahdollistaa teemojen ja lisäosien paikalliset kielenkäännös mahdollisuudet WPML lisäosaan.

WPML Media

WPML Media lisäosa mahdollistaa verkkosivuston media tiedostojen monikielisen käsittelyn.

Verkkokauppa lisäosat

Verkkokaupan lisäosista voit lukea lisää WooCommerce lisäosat artikkelista.

80 / 100

Piditkö sisällöstä?

Jaa tämä sivu sosiaaliseen mediaan.

LinkedIn
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email

Etsitkö hyvää yhteistyökumppania?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää sinun tarpeista, toiveista ja tavoitteista.

Ota yhteyttä

Pyrin vastaamaan sinulle vuorokauden kuluessa
Juha Savilaakso

Juha Savilaakso

DI, KTM, Yrittäjä, Toimitusjohtaja

Juha Savilaakso on diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri Oulun yliopistosta. Juhalla on myös jatko-opinnot Aalto yliopiston koulutusohjelmista Financial Executive ja Liiketoiminta 360 sekä yrittäjän ammattitutkinto Careeriasta. Nyt hän auttaa yrittäjiä ja yrityksiä menestymään digitaalisen markkinoinnin avulla.

Katso tapahtumat

Kalenterista löydät kaikki tapahtumat. Rekisteröidy tapahtumaan ja tule mukaan oppimaan lisää digimarkkinoinnista.