Search
Close this search box.
Blogi

WooCommerce lisäosat

WooCommerce lisäosat mahdollistavat eri toiminnallisuudet WooCommerce verkkokaupassa, joka toimii WordPress julkaisujärjestelmässä.

Sisällysluettelo

WooCommerce lisäosat

WooCommerce lisäosat mahdollistavat eri toiminnallisuudet WooCommerce verkkokaupassa, joka toimii WordPress julkaisujärjestelmässä. Seuraavat WooCommerce lisäosat mahdollistavat verkkokauppaan hyviä ja järkeviä toiminnallisuuksia. Tutustu myös WordPress lisäosat artikkeliin.

WooCommerce

WooCommerce lisäosa mahdollistaa verkkokaupan perustamisen ja rakentamisen WordPress verkkosivustolle. WooCommerce lisäosa on ilmainen, mutta verkkokauppa saattaa vaatia muita ilmaisia ja/tai maksullisia lisäosia, että verkkokauppa saadaan toimimaan niin kuin halutaan. Alla olevat WooCommerce lisäosat mahdollistavat lisäominaisuuksia, joita monipuolinen verkkokauppa käytännössä vaatii toimiakseen niin kuin asiakkaat toivovat.

PW WooCommerce Gift Cards

PW WooCommerce Gift Cards lisäosa mahdollistaa lahjakorttien myymisen WooCommerce verkkokaupassa.

WooCommerce Wholesale Prices

WooCommerce Wholesale Prices lisäosa mahdollistaa tukkuhintojen toiminnallisuudet verkkokauppaan.

WooCommerce toimitustavat

WooCommerce toimitustavat voidaan mahdollistaa seuraavien lisäosien avulla.

WooCommerce Toimitussäännöt

WooCommerce Toimitussäännöt lisäosan avulla voidaan rajoittaa WooCommerce toimitustapoja sääntöjen mukaan. Pelkkä WooCommerce lisäosa ei suoraan mahdollista toimitustapojen rajoittamista tuotteiden ja muiden sääntöjen mukaan, vaan siihen tarvitaan erillinen lisäosa. WooCommerce Toimitussäännöt lisäosan avulla on mahdollista rajoittaa toimitustapoja ja muuttaa niiden hinnoittelua riippuen ostoskorin tuotteiden toimitusluokista, painosta, kategorioista ja monesta muusta asiasta. Voidaan esimerkiksi veloittaa postipaketista lisähinta pitkille tuotteille tai poistaa se käytöstä liian painaville ostoskoreille.

WooCommerce Noutopistehaku

WooCommerce Noutopistehaku lisäosa tarjoaa verkkokaupassa tuen eri kuljetusliikkeiden noutopistehauille. Lisäosa mahdollistaa joustavan toimitustapojen määrittelyn ja valittu noutopiste menee asiakkaalle sähköpostiin.

WooCommerce Shipit

WooCommerce Shipit lisäosa tarjoaa integraation Shipitille pakettikorttien tulostamiseksi suoraan verkkokaupasta. Lisäosan avulla saadaan kaikki Shipitin tarjoamat toimitustavat käyttöön. Lisäksi lisäosan avulla voidaan tulostaa pakettikortit suoraan WooCommercen hallintapaneelista, mikä säästää työaikaa ja vähentää virheitä. Shipit on kuljetustenhallintajärjestelmä, joka kokoaa yhteen useita eri logistiikkafirmoja. Lähetykset voidaan Shipitin kautta lähettää kilpailukykyisin hinnoin Suomessa ja ulkomaille.

WooCommerce Posti SmartShip

WooCommerce Posti SmartShip lisäosan avulla voidaan tehdä Postin pakettikortit suoraan WooCommercella hallintapaneelista yhdellä klikkauksella. Mahdollista on myös massatulostus tilausten nopeaan käsittelyyn sekä noutopistehaku kassalle. Lisäosa säästää aikaa ja vähentää virheitä tilausten käsittelyssä.

WooCommerce Shipping & Tax

WooCommerce Shipping & Tax lisäosa mahdollistaa automaattisen vero laskennan, toimitus kortin tulostuksen ja vaivattomat asetukset maksamiselle.

WooCommerce Kuitti + Pakkauslista

WooCommerce Kuitti + Pakkauslista lisäosan avulla voidaan tulostaa kuitit ja pakkauslistat PDF dokumentteina, liittää nämä PDF dokumentit sähköposteihin ja tarvittaessa massatulostaa nopeaan tilausten käsittelyyn. Kuittien tulostus on yksi verkkokaupan tilausten käsittelyn perusvaiheita. Tämän lisäosan avulla voidaan tulostaa yrityksen ilmeen mukaiset PDF-kuitit ja PDF-pakkauslistat tilauksille helposti. Kuitit ovat suomalaisen kirjanpitokäytännön mukaiset. Mahdollisuus on lisätä kuittiin lisätekstiä, esimerkiksi alennuskoodi seuraavaan tilaukseen ja mahdollisuus muokata kuitin ja pakkauslistan muotoa ja rakennetta pohjilla.

WooCommerce maksutavat

WooCommerce maksutavat voidaan mahdollistaa seuraavien lisäosien avulla.

Paytrail for WooCommerce

Paytrail for WooCommerce lisäosa tarjoaa yli kaksikymmentä maksutapaa suomalaisille kuluttajille ja yrityksille.

WooCommerce Paytrail Shop-in-Shop

WooCommerce Paytrail Shop-in-Shop lisäosa mahdollistaa Paytrailin Shop-in-Shop maksutavat WooCommerceen. Voidaan myydä tuotteita usealta alakauppiaalta samassa tilauskessa sekä veloittaa alakauppiailta provisioita. Lisäosa tukee siis myyntikanavamallia, jossa yhdessä tilauksessa voi olla useita eri kauppiaita. Provisioiden veloitus voidaan tehdä kauppiailta euro tai prosentti määräisenä.

Yhteenveto

Mitkä WooCommerce lisäosat sinun kannattaisi valita omalle verkkosivustollesi?

83 / 100

Piditkö sisällöstä?

Jaa tämä sivu sosiaaliseen mediaan.

LinkedIn
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email

Etsitkö hyvää yhteistyökumppania?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää sinun tarpeista, toiveista ja tavoitteista.

Ota yhteyttä

Pyrin vastaamaan sinulle vuorokauden kuluessa
Juha Savilaakso

Juha Savilaakso

DI, KTM, Yrittäjä, Toimitusjohtaja

Juha Savilaakso on diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri Oulun yliopistosta. Juhalla on myös jatko-opinnot Aalto yliopiston koulutusohjelmista Financial Executive ja Liiketoiminta 360 sekä yrittäjän ammattitutkinto Careeriasta. Nyt hän auttaa yrittäjiä ja yrityksiä menestymään digitaalisen markkinoinnin avulla.

Katso tapahtumat

Kalenterista löydät kaikki tapahtumat. Rekisteröidy tapahtumaan ja tule mukaan oppimaan lisää digimarkkinoinnista.