Etsitkö hyvää yhteistyökumppania?

Digimarkkinointitoimisto joka palvelee virtuaalisesti

DI, KTM ja yrittäjä Juha Savilaakso on motivoitunut yhden miehen digimarkkinointitoimisto Espoossa, joka palvelee asiakkaitaan virtuaalisesti koko Suomessa.

Digimarkkinointitoimisto

Etsitkö WordPress verkkosivuston tekijää ja hyvää yhteistyökumppania? Toimitusjohtaja Juha Savilaakso on DI, KTM ja yrittäjä - yhden miehen digimarkkinointitoimisto Espoossa. Digiagentin tavoitat sähköpostilla.

Digimarkkinointitoimisto Espoo

Digiagentti Oy on yhden miehen digimarkkinointitoimisto Espoossa. Digiagentti palvelee asiakkaitaan virtuaalisesti koko Suomessa. Digiagentin asiakkaita ovat yrittäjät ja kaiken kokoiset yritykset eri toimialoilta. Digiagentti tarjoaa asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan tehdyt palvelut joko projektina, palvelupakettina tai tuntityönä riippuen asiakassuhteen kestosta ja työn luonteesta.

Digiagentin palveluihin kuuluvat WordPress verkkosivut, WooCommerce verkkokaupat, hakukoneoptimointi, verkkosivuston sisältö päivitykset ja tekninen ylläpito sekä muut digimarkkinoinnin palvelut. Digiagentin perustaja ja toimitusjohtaja on Juha Savilaakso. Tutustu myös Juhan ansioluetteloon.

Digiagentti Oy on motivoitunut digimarkkinointitoimisto Espoossa, joka palvelee asiakkaitaan virtuaalisesti koko Suomessa. Yritys tarjoaa digitaalista markkinointia laatutakuulla yrityksille, jotka haluavat menestyä ja tarvitsevat luotettavan ja asiantuntevan kumppanin. Digiagentin palveluita ovat muun muassa nykyaikaiset verkkosivut, verkkokaupat, hakukoneoptimointi, sosiaalisen median sisällöt, digimarkkinoinnin analytiikka ja näiden palveluiden jatkuva ylläpito asiakkaan puolesta.

Yritys hyödyntää palveluissaan ilmaisia ja maksullisia digimarkkinoinnin työkaluja, joita ovat WordPress, WooCommerce, Google Analytiikka sekä Facebookin ja Googlen mainostyökalut. Yrityksessä työskennellään tavoitteellisesti ja joustavasti asiakkaan liiketoiminnan edistämiseksi.

Yritys kehittää osaamistaan jatkuvasti ja uusi osaaminen siirretään heti asiakkaan hyväksi. Yritys seuraa digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median viimeisimpiä trendejä ja auttaa asiakasta ymmärtämään digitaalista liiketoimintaa. Kaikki Digiagentti Oy palvelut räätälöidään asiakkaan toiveiden ja liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti 100% tyytyväisyystakuulla. Ota yhteyttä jo tänään, niin keskustellaan lisää, miten voimme auttaa sinua menestymään omalla toimialallasi.

Digiagentti käyttää parhaita työkaluja digitaalisen markkinoinnin onnistumiseen.

Yhteistyö asiakkaan kanssa

Digiagentti tekee yhteistyötä monenlaisten asiakkaiden kanssa. Digiagentti saattaa myös tehdä yhteistyötä muiden yritysten kanssa.

Sopimusasiakas

Digiagentti tekee yhteistyötä asiakkaiden kanssa pääasiassa siten, että asiakkaan kanssa solmitaan yhteistyöstä sopimus. Digiagentti suosittelee sopimusasiakkaaksi ryhtymistä, sillä sopimusasiakkaat saavat halvimmat hinnat ja nopeimmat vaste- ja toimitusajat. Kaikki hinnat löydät Digiagentin hinnastosta.

Työt ilman sopimusta

Digiagentti voi myös tehdä yhteistyötä asiakkaan kanssa ilman sopimusta, mutta silloin töiden tuntihinnat ovat korkeammat ja vaste- ja toimitusajat ovat pitemmät. Digiagentti suosittelee sopimusasiakkaaksi ryhtymistä. Kaikki hinnat löydät Digiagentin hinnastosta.

83 / 100
0
Perustettu
0
Asiakkaat
0
Verkkosivut
0
Verkkokaupat
0
Koulutuspäivät

Digiagentin tavoitteet

Missio

Autan sinua menestymään liiketoiminnassa kustannustehokkaasti, laadukkaasti ja monipuolisesti digitaalisen markkinoinnin avulla.

Metodi

Kasvatan yrityksesi näkyvyyttä internetissä, muutan potentiaaliset liidit maksaviksi vakioasiakkaiksi ja autan liiketoiminnan kehityksessä digitaalisen markkinoinnin ja analytiikan avulla.

Arvolupaus

Sopivalla hinnalla laadukasta lopputulosta. Työt tehdään ajoissa ja sovitulla budjetilla. Kiireelliseen avun tarpeeseen reagoidaan välittömästi. Asiakkaan tarpeita kuunnellaan herkällä korvalla ja asiakkaan liiketoimintaa kehitetään sen mukaan.

Mitä asiakkaat sanovat?

Lue Digiagentin saamat palautteet.

Digiagentin arvot

Auttaminen

Jatkuva auttaminen

Kommunikointi

Selkeä kommunikointi

Rehellisyys

Kaikissa tilanteissa

Asenne

Positiivinen asenne

Oppiminen

Jatkuva oppiminen

Digiagentin asiakkaat

Tutustu Digiagentin asiakkaisiin.

Digiagentin työkalut

WordPress

WordPress on ilmainen avoimeen lähdekoodiin perustuva julkaisujärjestelmä, jolla on tehty 35% internetissä olevista verkkosivuista – blogeista reaaliaikaisiin uutis-sivustoihin. WordPress hyödyt - monipuolinen järjestelmä, johon voidaan lisätä toiminnallisuuksia lisäosien avulla.

WooCommerce

WooCommerce on ilmainen avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, joka mahdollistaa 28% maailman verkkokaupoista. WooCommerce on helposti muokattavissa.

Elementor Pro

Elementor Pro on paras WordPress verkkosivujen rakentamiseen tarkoitettu työkalu. Elementoria käyttää miljoonat ammattilaiset. Elementor Pro on maksullinen versio Elementorin sivunrakentajasta.

Crocoblock

Elementor verkkosivujen rakennukseen tarkoitettu työkalupaketti. Crocoblock tarjoaa lisäosia WordPress verkkosivujen ja WooCommerce verkkokauppojen rakennukseen.

RankMath Pro

Työkalu hakukoneoptimointiin. RankMath on WordPress lisäosa, jolla tehdään hakukoneoptimointia.

WP Rocket

WP Rocket lisäosan avulla parannetaan WordPress verkkosivuston suorituskykyä ja nopeutta. Sallitaan välimuisti mobiililaitteille ja näin nopeutetaan verkkosivuston latautumista mobiililaitteissa. Sallitaan välimuisti kirjautuneille WordPress-käyttäjille.

WPML

WordPress MultiLingual lisäosa WordPressiin, jolla tehdään monikielisiä verkkosivuja. WPML eli WordPress MultiLingual on WordPress lisäosa kielenkäännösten tekemiseen.

Wordfence

Wordfence on WordPress lisäosa verkkosivuston tietoturvaa varten.

Google Analytiikka

Google Analytiikka auttaa ymmärtämään verkkosivujen liikennettä ja mitä vierailijat tekevät. Tapahtumat, tavoitteet ja kampanjat saadaan tarkkaan seurantaan.

Google hakukonsoli

Analysoidaan Google Haun toimivuutta. Mitataan verkkosivuston saamaa liikennettä, tehokkuutta ja korjataan ongelmia. Esitetään sivusto parhaalla mahdollisella tavalla Googlen hakutuloksissa.

Canva

Työkalu onnistuneiden ja tyylikkäiden some-postausten tekoon ja kuvien optimointiin.

ShortPixel

Pakkaa ja optimoi kuvat verkkosivuja varten.

WordPress verkkosivut
WordPress verkkosivut sopivat kaikille yrityksille.
Lue lisää
WooCommerce verkkokauppa
WooCommerce verkkokauppa sopii kaikille yrityksille.
Lue lisää
Hakukoneoptimointi
Hakukoneoptimointi parantaa yrityksen näkyvyyttä verkossa.
Lue lisää
WordPress ylläpito
WordPress tekninen ylläpito varmistaa verkkosivuston toimivuuden.
Lue lisää
Previous
Next

Liity Digiagentin sähköpostilistalle

Voit poistua listalta koska tahansa.