Etsitkö hyvää yhteistyökumppania?

Digimarkkinointitoimisto joka palvelee sinua virtuaalisesti

DI, KTM ja yrittäjä Juha Savilaakso on motivoitunut yhden miehen digimarkkinointitoimisto Espoossa, joka palvelee asiakkaitaan virtuaalisesti koko Suomessa.

Digimarkkinointitoimisto Espoossa

Digiagentti Oy on motivoitunut yhden miehen digimarkkinointitoimisto Espoossa, joka palvelee asiakkaitaan virtuaalisesti koko Suomessa. Yritys tarjoaa digitaalista markkinointia laatutakuulla yrityksille, jotka haluavat menestyä ja tarvitsevat luotettavan ja asiantuntevan kumppanin. Digiagentin asiakkaita ovat yrittäjät ja kaiken kokoiset yritykset eri toimialoilta. Digiagentti tarjoaa asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan tehdyt palvelut joko projektina, palvelupakettina tai tuntityönä riippuen asiakassuhteen kestosta ja työn luonteesta. Digiagentin palveluihin kuuluvat WordPress verkkosivut, WooCommerce verkkokaupat, hakukoneoptimointi, verkkosivuston sisältö päivitykset ja tekninen ylläpito sekä muut digimarkkinoinnin palvelut. Digiagentin palveluita ovat muun muassa sosiaalisen median sisällöt, digimarkkinoinnin analytiikka ja näiden palveluiden jatkuva ylläpito asiakkaan puolesta. Digiagentin perustaja ja toimitusjohtaja on Juha Savilaakso.

Toimintatavat ja jatkuva kehittyminen jotka hyödyttävät asiakkaita

Yritys hyödyntää palveluissaan ilmaisia ja maksullisia digimarkkinoinnin työkaluja, joita ovat WordPress, WooCommerce, Google Analytiikka sekä Facebookin ja Googlen mainostyökalut. Digiagentti käyttää parhaita työkaluja digitaalisen markkinoinnin onnistumiseen. Yrityksessä työskennellään tavoitteellisesti ja joustavasti asiakkaan liiketoiminnan edistämiseksi. Yritys kehittää osaamistaan jatkuvasti ja uusi osaaminen siirretään heti asiakkaan hyväksi. Yritys seuraa digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median viimeisimpiä trendejä ja auttaa asiakasta ymmärtämään digitaalista liiketoimintaa. Kaikki Digiagentti Oy palvelut räätälöidään asiakkaan toiveiden ja liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti 100% tyytyväisyystakuulla.

Yhteistyön muodot

Digiagentti tekee yhteistyötä monenlaisten asiakkaiden kanssa.

Sopimus asiakkaan kanssa

Digiagentti tekee yhteistyötä asiakkaiden kanssa pääasiassa siten, että asiakkaan kanssa solmitaan yhteistyöstä sopimus. Digiagentti suosittelee sopimusasiakkaaksi ryhtymistä, sillä sopimusasiakkaat saavat halvimmat hinnat ja nopeimmat vaste- ja toimitusajat. Kaikki hinnat löydät Digiagentin hinnastosta.

Työt ilman sopimusta

Digiagentti voi myös tehdä yhteistyötä asiakkaan kanssa ilman sopimusta, mutta silloin töiden tuntihinnat ovat korkeammat ja vaste- ja toimitusajat ovat pitemmät. Digiagentti suosittelee sopimusasiakkaaksi ryhtymistä. Kaikki hinnat löydät Digiagentin hinnastosta.

Maksuttomat palvelut

Digiagentin tapahtumat auttavat kaikkia yrittäjiä ja yrityksiä menestymään digitaalisessa markkinoinnissa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä jo tänään, niin keskustellaan lisää, miten voin auttaa sinua menestymään omalla toimialallasi digitaalisen markkinoinnin avulla.

Digiagentin tavoitteet

Missio

Autan sinua menestymään liiketoiminnassa kustannustehokkaasti, laadukkaasti ja monipuolisesti digitaalisen markkinoinnin avulla.

Metodi

Kasvatan yrityksesi näkyvyyttä internetissä, muutan potentiaaliset liidit maksaviksi vakioasiakkaiksi ja autan liiketoiminnan kehityksessä digitaalisen markkinoinnin ja analytiikan avulla.

Arvolupaus

Sopivalla hinnalla laadukasta lopputulosta. Työt tehdään ajoissa ja sovitulla budjetilla. Kiireelliseen avun tarpeeseen reagoidaan välittömästi. Asiakkaan tarpeita kuunnellaan herkällä korvalla ja asiakkaan liiketoimintaa kehitetään sen mukaan.

Tavoitteet

Asiakkaiden tarpeiden, toiveiden ja budjettien mukaista digitaalista markkinointia siten, että asiakkaat menestyvät omilla toimialoillaan.

Mitä asiakkaat sanovat?

Lue Digiagentin saamat palautteet.
Lue

Digiagentin arvot

Auttaminen

Jatkuva auttaminen

Kommunikointi

Selkeä kommunikointi

Kehitys

Jatkuva kehittäminen

Rehellisyys

Kaikissa tilanteissa

Digiagentin asiakkaat

Tutustu Digiagentin asiakkaisiin.
Tutustu

Digiagentin työkalut

WordPress

WordPress on ilmainen avoimeen lähdekoodiin perustuva julkaisujärjestelmä, jolla on tehty suurin osa internetissä olevista verkkosivuista. WordPress on monipuolinen järjestelmä, johon voidaan lisätä paljon toiminnallisuuksia lisäosien avulla.

WooCommerce

WooCommerce on ilmainen avoimeen lähdekoodiin perustuva verkkokauppa-alusta, jolla on tehty suuri osa maailman verkkokaupoista. WooCommerce on monipuolinen ja helposti muokattavissa erilaisten lisäosien avulla.

Elementor Pro

Elementor Pro on paras WordPress verkkosivustojen rakentamiseen tarkoitettu työkalu. Elementoria käyttää jo miljoonat ammattilaiset. Lisäksi monet suositut WordPress lisäosat on tehty Elementor yhteensopiviksi.

Crocoblock

Crocoblock on laaja työkalupaketti, joka tarjoaa monipuolisia lisäosia WordPress ja Elementor Pro verkkosivujen rakennukseen. Crocoblock tarjoaa myös lisäosia WooCommerce verkkokauppojen rakennukseen.

RankMath Pro

RankMath Pro on WordPress lisäosa verkkosivuston rakenteen ja sisältöjen hakukoneoptimointiin. RankMath kertoo mitä toimenpiteitä tulee tehdä, että verkkosivusto on hakukoneoptimoitu mahdollisimman hyvin.

WP Rocket

WP Rocket lisäosan avulla parannetaan WordPress verkkosivuston suorituskykyä ja nopeutta. sen avulla sallitaan välimuisti mobiililaitteille ja näin nopeutetaan verkkosivuston latautumista mobiililaitteissa.

WPML

WPML eli WordPress MultiLingual sisältää lisäosat WordPressiin, joilla tehdään monikielisiä verkkosivustoja. WPML mahdollistaa kielenkäännösten teon piilossa ennen niiden virallista julkaisua.

Wordfence

Wordfence on suosittu ja tarpeellinen WordPress lisäosa verkkosivuston tietoturvaa varten. Lisäosalla voidaan blokata väärät sisäänkirjautumis-yritykset ja skannata verkkosivut mahdollisten virusten varalta.

Google Analytiikka

Google Analytiikka auttaa ymmärtämään verkkosivustolle tulevaa liikennettä ja mitä vierailijat tekevät verkkosivuilla. Analytiikan avulla saadaan seurattua tapahtumat, tavoitteet ja kampanjat.

Google Hakukonsoli

Google Hakukonsolin avulla voidaan analysoida Google Haun toimivuutta. Voidaan mitata verkkosivuston saamaa liikennettä, tehokkuutta ja korjataan mahdollisia ongelmia. Esitetään sivusto parhaalla mahdollisella tavalla Googlen hakutuloksissa.

Canva Pro

Canva Pro on työkalu onnistuneiden ja tyylikkäiden sosiaalisen median postausten tekoon. Canvan avulla saadaan kuvat ja videot oikean kokoisiksi ja voidaan tuottaa sisältöä helposti ja paljon.

ShortPixel

ShortPixel on työkalu, jolla voidaan pakata ja optimoida kuvia verkkosivustoa varten. ShortPixelillä käsitellyt kuvat ladataan lopuksi WordPress mediakirjastoon, josta ne valitaan näkyville halutuille verkkosivuille.

Juha Savilaakso
DI, KTM, Yrittäjä, Toimitusjohtaja

Juha Savilaakso

Juha Savilaakso on diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri Oulun yliopistosta. Juhalla on myös jatko-opinnot Aalto yliopiston koulutusohjelmista Financial Executive ja Liiketoiminta 360 sekä yrittäjän ammattitutkinto Careeriasta. Nyt hän auttaa yrittäjiä ja yrityksiä menestymään digitaalisen markkinoinnin avulla.

Katso tapahtumat

Digiagentin kalenterista löydät kaikki tapahtumat. Rekisteröidy tapahtumaan ja tule mukaan oppimaan lisää digimarkkinoinnista.