Search
Close this search box.
Etsitkö hyvää yhteistyökumppania?

Digimarkkinointi­toimisto joka palvelee sinua virtuaalisesti

DI, KTM ja yrittäjä Juha Savilaakso on motivoitunut yhden miehen digimarkkinointitoimisto Espoossa, joka palvelee asiakkaitaan virtuaalisesti koko Suomessa.

Digimarkkinointi­toimisto

Digiagentti Oy on motivoitunut yhden miehen digimarkkinointitoimisto Espoossa, joka palvelee asiakkaitaan virtuaalisesti koko Suomessa. Yritys tarjoaa digitaalista markkinointia laatutakuulla yrityksille, jotka haluavat menestyä ja tarvitsevat luotettavan ja asiantuntevan kumppanin. Digiagentin asiakkaita ovat yrittäjät ja kaiken kokoiset yritykset eri toimialoilta. Digiagentti tarjoaa asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan tehdyt palvelut joko projektina, palvelupakettina tai tuntityönä riippuen asiakassuhteen kestosta ja työn luonteesta.

Digiagentin palveluihin kuuluvat WordPress verkkosivut, WooCommerce verkkokaupat, hakukoneoptimointi, verkkosivuston sisältö päivitykset ja tekninen ylläpito sekä muut digimarkkinoinnin palvelut. Digiagentin palveluita ovat muun muassa sosiaalisen median sisällöt, digimarkkinoinnin analytiikka ja näiden palveluiden jatkuva ylläpito asiakkaan puolesta. Digiagentin perustaja ja toimitusjohtaja on Juha Savilaakso.

Toimintatavat ja jatkuva kehittyminen

Yritys hyödyntää palveluissaan ilmaisia ja maksullisia digimarkkinoinnin työkaluja, joita ovat WordPress, WooCommerce, Google Analytiikka sekä Facebookin ja Googlen mainostyökalut. Digiagentti käyttää parhaita työkaluja digitaalisen markkinoinnin onnistumiseen. Yrityksessä työskennellään tavoitteellisesti ja joustavasti asiakkaan liiketoiminnan edistämiseksi.

Yritys kehittää osaamistaan jatkuvasti ja uusi osaaminen siirretään heti asiakkaan hyväksi. Yritys seuraa digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median viimeisimpiä trendejä ja auttaa asiakasta ymmärtämään digitaalista liiketoimintaa. Kaikki Digiagentti Oy palvelut räätälöidään asiakkaan toiveiden ja liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti 100% tyytyväisyystakuulla.

Yhteistyön muodot

Digiagentti tekee yhteistyötä monenlaisten asiakkaiden kanssa.

Sopimus asiakkaan kanssa

Digiagentti tekee yhteistyötä asiakkaiden kanssa pääasiassa siten, että asiakkaan kanssa solmitaan yhteistyöstä sopimus. Digiagentti suosittelee sopimusasiakkaaksi ryhtymistä, sillä sopimusasiakkaat saavat halvimmat hinnat ja nopeimmat vaste- ja toimitusajat. Kaikki hinnat löydät Digiagentin hinnastosta.

Työt ilman sopimusta

Digiagentti voi myös tehdä yhteistyötä asiakkaan kanssa ilman sopimusta, mutta silloin töiden tuntihinnat ovat korkeammat ja vaste- ja toimitusajat ovat pitemmät. Digiagentti suosittelee sopimusasiakkaaksi ryhtymistä. Kaikki hinnat löydät Digiagentin hinnastosta.

Maksuttomat palvelut

Digiagentin tapahtumat auttavat kaikkia yrittäjiä ja yrityksiä menestymään digitaalisessa markkinoinnissa.

Mitä asiakkaat sanovat?

Lue Digiagentin saamat palautteet.

Digiagentin tavoitteet

Missio

Autan sinua menestymään liiketoiminnassa kustannustehokkaasti, laadukkaasti ja monipuolisesti digitaalisen markkinoinnin avulla.

Metodi

Kasvatan yrityksesi näkyvyyttä internetissä, muutan potentiaaliset liidit maksaviksi vakioasiakkaiksi ja autan liiketoiminnan kehityksessä digitaalisen markkinoinnin ja analytiikan avulla.

Arvolupaus

Sopivalla hinnalla laadukasta lopputulosta. Työt tehdään ajoissa ja sovitulla budjetilla. Kiireelliseen avun tarpeeseen reagoidaan välittömästi. Asiakkaan tarpeita kuunnellaan herkällä korvalla ja asiakkaan liiketoimintaa kehitetään sen mukaan.

Tavoitteet

Asiakkaiden tarpeiden, toiveiden ja budjettien mukaista digitaalista markkinointia siten, että asiakkaat menestyvät omilla toimialoillaan.

Digiagentin asiakkaat

Tutustu Digiagentin asiakkaisiin.

Digiagentin arvot

Auttaminen

Jatkuva auttaminen

Kommunikointi

Selkeä kommunikointi

Kehitys

Jatkuva kehittäminen

Rehellisyys

Kaikissa tilanteissa

Katso tapahtumat

Kalenterista löydät kaikki tapahtumat. Rekisteröidy tapahtumaan ja tule mukaan oppimaan lisää digimarkkinoinnista.
Juha Savilaakso

Juha Savilaakso

DI, KTM, Yrittäjä, Toimitusjohtaja

Juha Savilaakso on diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri Oulun yliopistosta. Juhalla on myös jatko-opinnot Aalto yliopiston koulutusohjelmista Financial Executive ja Liiketoiminta 360 sekä yrittäjän ammattitutkinto Careeriasta. Nyt hän auttaa yrittäjiä ja yrityksiä menestymään digitaalisen markkinoinnin avulla.

Työkalut digimarkkinointiin

Tutustu työkaluihin joita käytetään digimarkkinoinnissa