Search
Close this search box.

Usein kysytyt kysymykset

Usein Kysytyt Kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset (UKK) ja vastaukset digitaaliseen markkinointiin liittyvistä aiheista kuten WordPress ja WooCommerce. Katso myös kätevä sivukartta tai ohjeet asiakkaille.

Verkkosivut

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä verkkosivustoille. WordPress on suosittu, koska alusta on helppokäyttöinen, ulkoasu on muokattavissa ja sivusto on laajennettavissa. WordPressillä voidaan rakentaa verkkosivustoja yksityishenkilöille, yrityksille, yhteisöille ja kampanjoille. Myös vapaa-ajan blogit ja yritysblogit onnistuvat WordPressillä. WordPressiin voidaan rakentaa tärkeitä toiminnallisuuksia kuten palveluiden ajanvaraus, tapahtumien kalenteri, yhteydenottolomakkeet ja niin edelleen. Tärkeää on myös huolehtia verkkosivuston jatkuvasta kuukausittaisesta teknisestä ylläpidosta, suorituskyvystä ja turvallisuudesta.

Verkkokauppa

WooCommerce eli Woo on lisäosa, joka asennetaan WordPress alustalle ja se mahdollistaa verkkokaupan rakentamisen WordPress verkkosivustolle.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi eli Search Engine Optimization (SEO) on verkkosivuston ja verkkokaupan sisältöjen ja teknisten asetusten parantelua niin että verkkosivut saadaan näkymään Googlen hakutuloksissa mahdollisimman korkealla eli ensimmäisen sivun yläosassa.

Tekoäly

Tekoäly eli artificial intelligence (AI) on tietokone tai tietokoneohjelma, joka kykenee tekemään älykkäinä pidettäviä toimintoja. Esimerkkejä tällaisista tehtävistä ovat puheentunnistus, tietokonenäkö ja kääntäminen luonnollisten kielten välillä.

84 / 100