Search
Close this search box.
Palvelu

Koulutus

Koulutus palvelut on tarkoitettu niille yrittäjille ja yrityksille, jotka haluavat itse oppia tekemään ja käyttämään digimarkkinointiin liittyviä asioita.

Sisällysluettelo

Koulutusta yrittäjille

Digiagentti kouluttaa yrittäjiä ja yrityksiä, jotka haluavat oppia tekemään digitaalista markkinointia.

WordPress koulutukset

Digiagentin järjestämät verkkosivusto koulutukset keskittyvät WordPress alustaan. WordPress koulutus sopii yrittäjille, jotka haluavat oppia itse käyttämään WordPress julkaisualustaa. WordPress neuvonta sopii yrittäjille, joilla on haasteita tai ongelmia oman verkkosivuston kanssa.

Verkkokauppa koulutukset

Verkkokauppa koulutus auttaa yrittäjiä ymmärtämään mitä verkkokaupan perustaminen ja ylläpitäminen vaatii. Verkkokauppa koulutus päivä voidaan järjestää asiakkaan toivomalla tavalla eli asiakkaan tiloissa tai virtuaalisesti Microsoft Teams työkalulla.

Hakukoneoptimointi koulutukset

Hakukoneoptimointi koulutus auttaa yrittäjiä ymmärtämään hakukoneoptimoinnin tärkeyden liikenteen saamiseksi verkkosivustolle ja verkkokauppaan.

Digimarkkinointi koulutukset

Digimarkkinointi koulutus on tarkoitettu niille yrittäjille, jotka haluavat oppia lisää digitaalisesta markkinoinnista ja hyödyntää sitä oman yrityksen markkinoinnissa. Digimarkkinointi koulutus päivä voidaan järjestää asiakkaan toivomalla tavalla eli asiakkaan tiloissa tai virtuaalisesti Microsoft Teams työkalulla.

Analytiikka koulutukset

Analytiikka koulutus auttaa yrittäjiä ymmärtämään analytiikan tärkeyden digitaalisessa markkinoinnissa.

Yhteenveto

Katso Digiagentin kalenterista, milloin seuraava koulutus järjestetään. Katso verkkokaupan koulutukset kategoriasta, mitä koulutuksia on tarjolla.

77 / 100

Piditkö sisällöstä?

Jaa tämä sivu sosiaaliseen mediaan.

LinkedIn
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email

Etsitkö hyvää yhteistyökumppania?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää sinun tarpeista, toiveista ja tavoitteista.

Ota yhteyttä

Pyrin vastaamaan sinulle vuorokauden kuluessa
Juha Savilaakso

Juha Savilaakso

DI, KTM, Yrittäjä, Toimitusjohtaja

Juha Savilaakso on diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri Oulun yliopistosta. Juhalla on myös jatko-opinnot Aalto yliopiston koulutusohjelmista Financial Executive ja Liiketoiminta 360 sekä yrittäjän ammattitutkinto Careeriasta. Nyt hän auttaa yrittäjiä ja yrityksiä menestymään digitaalisen markkinoinnin avulla.