Search
Close this search box.
Blogi

Liidimagneetti

Liidimagneetti annetaan potentiaaliselle asiakkaalle ilmaiseksi ja vastineeksi saadaan asiakkaan sähköpostiosoite.

Sisällysluettelo

Liidimagneetti

Liidimagneetti annetaan potentiaaliselle asiakkaalle ilmaiseksi ja vastineeksi saadaan asiakkaan sähköpostiosoite. Asiakas on siis antanut oman sähköpostiosoitteensa vapaaehtoisesti, joten jatkossa tapahtuva sähköpostimarkkinointi perustuu myös vapaaehtoisuuteen ja asiakkaan suostumukseen. Asiakas voi koska tahansa poistua sähköpostilistalta, jos niin haluaa. Tavoitteena on tuottaa niin hyvää lisäarvoa asiakkaalle, että hän ei halua poitua sähköpostilistalta, vaan suosittelee listalle liittymistä myös omille tutuilleen.

Tavoitetaan asiakasprofiilit

Liidimagneetti rakennetaan asiakasprofiilien tavoitteiden, tarpeiden ja kysynnän mukaan. Se sisältää yrityksen brändin, täyttää lupauksen ja sisältää preview-osan siitä, mitä tulee tapahtumaan jatkossa seuraavissa sähköpostiviesteissä, jotka ovat tarkkaan suunniteltuja sisältöjä 3 kpl ja sen jälkeen 1 kpl tarjouksia. Liidimagneetissa aihe on terävä ja hyöty annettu selkeästi ja napakasti. Tavoite on että sähköpostille liittyjän pitää olla kiinnostunut yrityksen palveluista. Sähköpostilistalle lähetetään automaattisia sisältöjä 3 kertaa muutaman päivän välein ja sen jälkeen tarjous viesti. Sisällöillä informoidaan, koulutetaan, inspiroidaan, opetetaan, autetaan ja lämmitetään asiakkaita kohti tarjousta ja maksullisia palveluita. Demonstroidaan asiakas case avulla mahdollisuuksia ja miten asiat sujuvat, joista uudet asiakkaat kiinnostuvat eli ”Minäkin haluan tuollaisen”.

Asiakkaalle annetaan käytännössä

Liidimagneetista rakennetaan todella kiinnostava ja hyödyllinen asia, joka tarjotaan asiakkaalle. Liidimagneetti voi olla käytännössä esimerkiksi.

  • Pikaopas eli PDF-dokumentti
  • Minivalmennus eli video
80 / 100

Piditkö sisällöstä?

Jaa tämä sivu sosiaaliseen mediaan.

LinkedIn
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email

Etsitkö hyvää yhteistyökumppania?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää sinun tarpeista, toiveista ja tavoitteista.

Ota yhteyttä

Pyrin vastaamaan sinulle vuorokauden kuluessa
Juha Savilaakso

Juha Savilaakso

DI, KTM, Yrittäjä, Toimitusjohtaja

Juha Savilaakso on diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri Oulun yliopistosta. Juhalla on myös jatko-opinnot Aalto yliopiston koulutusohjelmista Financial Executive ja Liiketoiminta 360 sekä yrittäjän ammattitutkinto Careeriasta. Nyt hän auttaa yrittäjiä ja yrityksiä menestymään digitaalisen markkinoinnin avulla.

Katso tapahtumat

Kalenterista löydät kaikki tapahtumat. Rekisteröidy tapahtumaan ja tule mukaan oppimaan lisää digimarkkinoinnista.