Työkalut digimarkkinointiin

WordPress

WordPress on ilmainen avoimeen lähdekoodiin perustuva julkaisujärjestelmä, jolla on tehty suurin osa internetissä olevista verkkosivuista. WordPress on monipuolinen järjestelmä, johon voidaan lisätä paljon toiminnallisuuksia lisäosien avulla.

Lue Lisää

WooCommerce

WooCommerce on ilmainen avoimeen lähdekoodiin perustuva verkkokauppa-alusta, jolla on tehty suuri osa maailman verkkokaupoista. WooCommerce on monipuolinen ja helposti muokattavissa erilaisten lisäosien avulla.

Lue Lisää

Elementor Pro

Elementor Pro on paras WordPress verkkosivustojen rakentamiseen tarkoitettu työkalu. Elementoria käyttää jo miljoonat ammattilaiset. Lisäksi monet suositut WordPress lisäosat on tehty Elementor yhteensopiviksi.

Lue Lisää

Crocoblock

Crocoblock on laaja työkalupaketti, joka tarjoaa monipuolisia lisäosia WordPress ja Elementor Pro verkkosivujen rakennukseen. Crocoblock tarjoaa myös lisäosia WooCommerce verkkokauppojen rakennukseen.

Lue Lisää

RankMath Pro

RankMath Pro on WordPress lisäosa verkkosivuston rakenteen ja sisältöjen hakukoneoptimointiin. RankMath kertoo mitä toimenpiteitä tulee tehdä, että verkkosivusto on hakukoneoptimoitu mahdollisimman hyvin.

Lue Lisää

WP Rocket

WP Rocket lisäosan avulla parannetaan WordPress verkkosivuston suorituskykyä ja nopeutta. sen avulla sallitaan välimuisti mobiililaitteille ja näin nopeutetaan verkkosivuston latautumista mobiililaitteissa.

Lue Lisää

WPML

WPML eli WordPress MultiLingual sisältää lisäosat WordPressiin, joilla tehdään monikielisiä verkkosivustoja. WPML mahdollistaa kielenkäännösten teon piilossa ennen niiden virallista julkaisua.

Lue Lisää

Wordfence

Wordfence on suosittu ja tarpeellinen WordPress lisäosa verkkosivuston tietoturvaa varten. Lisäosalla voidaan blokata väärät sisäänkirjautumis-yritykset ja skannata verkkosivut mahdollisten virusten varalta.

Lue Lisää

Google Analytiikka

Google Analytiikka auttaa ymmärtämään verkkosivustolle tulevaa liikennettä ja mitä vierailijat tekevät verkkosivuilla. Analytiikan avulla saadaan seurattua tapahtumat, tavoitteet ja kampanjat.

Lue Lisää

Google Hakukonsoli

Google Hakukonsolin avulla voidaan analysoida Google Haun toimivuutta. Voidaan mitata verkkosivuston saamaa liikennettä, tehokkuutta ja korjataan mahdollisia ongelmia. Esitetään sivusto parhaalla mahdollisella tavalla Googlen hakutuloksissa.

Lue Lisää

Canva Pro

Canva Pro on työkalu onnistuneiden ja tyylikkäiden sosiaalisen median postausten tekoon. Canvan avulla saadaan kuvat ja videot oikean kokoisiksi ja voidaan tuottaa sisältöä helposti ja paljon.

Lue Lisää

ShortPixel

ShortPixel on työkalu, jolla voidaan pakata ja optimoida kuvia verkkosivustoa varten. ShortPixelillä käsitellyt kuvat ladataan lopuksi WordPress mediakirjastoon, josta ne valitaan näkyville halutuille verkkosivuille.

Lue Lisää