Search
Close this search box.
Palvelu

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi perustuu ajankohtaisiin, laadukkaisiin ja monipuolisiin sisältöihin, joita tuotetaan kaikkiin liiketoiminnan ja toimialan kannalta relevantteihin sosiaalisen median kanaviin. Sisältömarkkinointi tuottaa lisäarvoa nykyisille ja tuleville asiakkaille sekä palvelee heitä tärkeiden sisältöjen avulla.

Sisällysluettelo

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi tuottaa ajankohtaista, laadukasta ja monipuolista sisältöä verkkosivustolle ja sosiaalisen median kanaviin. Sisällöt voivat olla tekstin, kuvan tai videon muodossa. Sisällöt tuottavat lisäarvoa asiakkaille ostoprosessin kaikissa vaiheissa.

Sisältömarkkinointisuunnitelma

Sisältömarkkinointisuunnitelmassa on seuraavat vaiheet.

Kiinnostus

Kiinnostus vaiheessa koulutetaan ihmisiä, koska he ajattelvat vielä ”En osta”. Tämä sisältö voi olla esimerkiksi video-keskustelu asioiden taustoista liittyen ilmaiseen oppaaseen.

Halu

Halu vaiheessa inspiroidaan ihmisiä, koska he ajattelevat nyt ”Mietin vielä”. Tämä sisältö voi olla esimerkiksi referenssejä / haastatteluja, mitä tuloksia muut ovat saaneet.

Luottamus

Luottamus vaiheessa saadaan ihmiset luottamaan itseensä, että he uskaltavat ostaa ja samalla kasvatetaan luottamusta tuotteeseen / palveluun. Ihmiset ajattelevat nyt ”Ehkä ostan”. Tämä sisältö voi olla esimerkiksi video demonstraatio eli vinkit ja opetukset asiakkaille, demonstroidaan asioita käytännössä.

Tarjous

Tarjous vaiheessa konkretisoidaan – Mitä halutaan myydä? Tehdään vastustamaton tarjous myyvällä tekstillä. Ihmiset ajattelevat nyt ”Kyllä ostan”.

Liidimagneetti

Liidimagneetti annetaan ilmaiseksi potentiaaliselle asiakkaalle ja vastineeksi asiakas liittyy yrityksen sähköpostilistalle, josta asiakas voi koska tahansa poistua, jos niin haluaa. Liidimagneetti voi olla jokin seuraavista.

 • PDF-opas
 • E-kirja
 • Minivalmennus

Yritysblogi

Yritysblogi tuo muuttuvaa sisältöä verkkosivustolle, lisää näkyvyyttä Google Haussa ja rakentaa yrityksen brändiä. Yritysblogi on loistava tapa rakentaa asiantuntijuutta ja luotettavuutta omalla toimialalla. Jatkuvasti päivittyvä sisältö toimii myös lähteenä postauksille sosiaalisen median kanaviin.

 • Yritysblogilla rakennetaan yrityksen asiantuntijuutta.
 • Blogijulkaisu vaatii avainsana-analyysin hakukoneoptimointia varten.
 • Yritysblogilla rakennetaan yrityksen brändiä.
 • Ikivihreät aiheet yrityksen toimialalta.
 • Hakukoneoptimoitu yritysblogi toimii näkyvyyden tuojana yrityksen toimialalla.
 • Yritysblogin jatkuvasti päivittyvä sisältö tuo uusia lukijoita ja toimii lähteenä jaettavaksi sosiaaliseen mediaan.

Tekstit

Sisältömarkkinoinnissa tekstien tulee viestiä yrityksen arvoista ja toimintatavoista sekä auttaa asiakkaita paremmin ymmärtämään minkälaisia tuotteita ja palveluita yritys tarjoaa.

Kuvat

Sisältömarkkinoinnissa kuvien tulee viestiä yrityksen arvoista ja toimintatavoista sekä auttaa asiakkaita paremmin ymmärtämään minkälaisia tuotteita ja palveluita yritys tarjoaa.

Videot

Sisältömarkkinoinnissa videoiden tulee viestiä yrityksen arvoista ja toimintatavoista sekä auttaa asiakkaita paremmin ymmärtämään minkälaisia tuotteita ja palveluita yritys tarjoaa. Kun tehdään videoita tulee huomioida seuraavat asiat.

 • Käsikirjoita video.
 • Kuinka pitkä video tehdään? Huomioidaan eri sosiaalisen median kanavien ominaispiirteet ja vaatimukset
 • Aloita video lauseella: kuka olet, mitä teet, miksi sinua kannattaa kuunnella.
 • Mikä on videon lopussa oleva toimintakehote?
72 / 100

Piditkö sisällöstä?

Jaa tämä sivu sosiaaliseen mediaan.

LinkedIn
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email

Etsitkö hyvää yhteistyökumppania?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää sinun tarpeista, toiveista ja tavoitteista.

Ota yhteyttä

Pyrin vastaamaan sinulle vuorokauden kuluessa
Juha Savilaakso

Juha Savilaakso

DI, KTM, Yrittäjä, Toimitusjohtaja

Juha Savilaakso on diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri Oulun yliopistosta. Juhalla on myös jatko-opinnot Aalto yliopiston koulutusohjelmista Financial Executive ja Liiketoiminta 360 sekä yrittäjän ammattitutkinto Careeriasta. Nyt hän auttaa yrittäjiä ja yrityksiä menestymään digitaalisen markkinoinnin avulla.