Juha Savilaakso

Juha Savilaakso

Sisällysluettelo

Juha Savilaakso

Juha Savilaakso on diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri Oulun yliopistosta. Juhalla on myös jatko-opinnot Aalto yliopiston koulutusohjelmista Financial Executive ja Liiketoiminta 360 sekä yrittäjän ammattitutkinto Careeriasta. Nyt hän auttaa yrittäjiä ja yrityksiä menestymään digitaalisen markkinoinnin avulla.

Juhalla on yli 19 vuoden työkokemus Nokialta ja Microsoftilta erilaisten liiketoimintojen analysoinnista ja kehittämisestä sekä suorituskyvyn mittaamisesta ja raportoinnista. Juha on menestyksekkäästi tukenut eri liiketoimintayksiköitä ja auttanut niiden johtoa toiminnan kehittämisessä johdon laskentatoimen näkökulmasta.

Oman yrityksen perustamisen jälkeen Juha on keskittynyt digitaaliseen markkinointiin niin, että se palvelee Digiagentin nykyisiä ja tulevia asiakkaita näkyvyyden kasvattamisessa, asiakasvirtojen lisäämisessä, myynnin kasvattamisessa ja liiketoiminnan kehityksessä. Voit ottaa yhteyden Juhaan myös LinkedIn profiilin kautta.

WordPress verkkosivustojen suunnittelija

Juha on WordPress verkkosivustojen suunnittelija.

Ansioluettelo

Ansioluettelo – Juha Savilaakso

Autan muita yrittäjiä

Digiagentti yhdistää liiketoiminnan teorian ja käytännön menestyväksi liiketoiminnaksi digitaalisen markkinoinnin avulla.

80 / 100

Liity Digiagentin sähköpostilistalle

Voit poistua listalta koska tahansa.