Etsitkö hyvää yhteistyökumppania?

Digimarkkinointipalvelut sinun tarpeiden ja budjetin mukaan

DI, KTM ja yrittäjä Juha Savilaakso on motivoitunut yhden miehen digimarkkinointitoimisto Espoossa, joka palvelee asiakkaitaan virtuaalisesti koko Suomessa.

Digimarkkinointipalvelut

Digimarkkinointipalvelut

Digimarkkinointipalvelut tehdään sinun tarpeiden mukaan. Verkkosivustot rakennetaan WordPress ja WooCommerce alustoille. Kun haluat keskustella mahdollisesta yhteistyöstä tai kysyä lisää palveluistahinnoista, yhteistyön eri muodoista tai muista sinua kiinnostavista yksityiskohdista – ota yhteyttä sähköpostilla tai LinkedIn profiilin kautta. Pyrin vastaamaan sinulle vuorokauden kuluessa. Kun otat yhteyttä ensimmäisen kerran, pohdi ensin ainakin näitä asioita:

  • Millä palveluilla haluaisit aloittaa yhteistyön?
  • Mikä on budjettisi, jos työ tehdään projektina?
  • Haluatko projektin jälkeen jatkaa yhteistyötä ylläpito- ja kehitysvaiheeseen?
  • Mikä on budjettisi kuukaudessa, kun työt tehdään tuntitöinä?
  • Mitkä asiat haluaisit hoitaa itse?
  • Mitkä ovat tavoitteesi pitkällä aikavälillä eli mitkä asiat Digiagentin tulisi hoitaa kuntoon?

Ehdotan sinulle mielelläni ratkaisua, joka toivottavasti sopii sinun tarpeisiin, toiveisiin, tavoitteisiin ja budjettiin. Ota yhteyttä nyt heti, sillä otan vastaan uudet asiakkaat yhteydenotto ja sopimuksen allekirjoitus järjestyksessä. Tiesitkö, että voimme tehdä yhteistyötä myös ilman sopimusta. Toivottavasti kuulen sinusta pian! Avataan keskusteluyhteys jo tänään!

84 / 100
Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi perustuu ajankohtaisiin, laadukkaisiin ja monipuolisiin sisältöihin, joita tuotetaan kaikkiin liiketoiminnan ja toimialan kannalta relevantteihin sosiaalisen median kanaviin.

Lue lisää
Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi toimii automaattisena myyntikanavana. Ideana on auttaa lukijoita ja lähettää paljon hyviä ja relevantteja viestejä, jotka muuttavat lukijat maksaviksi asiakkaiksi.

Lue lisää
Facebook Mainonta | Facebook-Mainonta

Facebook mainonta

Facebook-mainokset kohdennetaan ja optimoidaan tarkasti yrityksen kohderyhmille. Mainonnan kustannuksia ja tuloksia seurataan ja mainoksiin tehdään tarvittaessa muutoksia parhaan lopputuloksen aikaan saamiseksi.

Lue lisää
Raportointi

Raportointi

Raportointi kertoo viimeisimmän tilanteen, että voidaan tehdä oikeita päätöksiä liiketoiminnan kehityksessä.

Lue lisää
Koulutus

Koulutus

Koulutus palvelut on tarkoitettu niille yrittäjille ja yrityksille, jotka haluavat itse oppia tekemään ja käyttämään digimarkkinointiin liittyviä asioita.

Lue lisää
WordPress Koulutus

WordPress koulutus

WordPress koulutus on tarkoitettu niille yrittäjille ja yrityksille, jotka haluavat itse oppia käyttämään WordPress julkaisualustaa.

Lue lisää
WooCommerce Koulutus

WooCommerce koulutus

WooCommerce koulutus on tarkoitettu niille yrittäjille ja yrityksille, jotka haluavat itse oppia käyttämään WooCommerce verkkokauppa-alustaa.

Lue lisää

Digiagentin hinnasto

Tutustu hinnastoon ja kysy lisää.

Liity Digiagentin sähköpostilistalle

Voit poistua listalta koska tahansa.