Asiakas

Valtteri Saukkonen

VSFysio tarjoaa fysioterapiaa ja hierontaa toimistotyöntekijöistä aktiiviurheilijoihin. Yritys parantaa ja ylläpitää asiakkaiden toimintakykyä töissä ja vapaa-ajalla. Hoitola sijaitsee Helsingin keskustassa.

Sisällysluettelo

Valtteri Saukkonen

Valtteri Saukkonen

Valtteri Saukkonen eli VSFysio tarjoaa fysioterapiaa ja hierontaa toimistotyöntekijöistä aktiiviurheilijoihin. Yritys parantaa ja ylläpitää asiakkaiden toimintakykyä töissä ja vapaa-ajalla.

VSFysio Helsinki

VSFysio sijaitsee Helsingin keskustassa ja tarjoaa fysioterapia ja hieronta palveluita. Helsingin hoitolassa käy paljon toimistotyöntekijöitä hoitamassa niska-ja hartiaseutujäykkyyksiä ja kipuja. Yleensä asiakkaiden hoitomuodoiksi valikoituvat urheiluhieronta, klassinen hieronta tai perinteinen fysioterapia. VSFysiolla hoitotulokset ovat olleet hyviä hieronnalla, mutta vielä parempia kun hoidoksi on valikoitunut fysioterapia.

Fysioterapeutti Helsinki

Valtteri Saukkonen on fysioterapeutti ja koulutettu hieroja, jolla käy paljon toimistotyöntekijöitä hoidattamassa niska- ja hartiaseudun jäykkyyksiä ja kipuja. Valtteri on myös kouluttautunut purentaelimistön toimintahäiriöiden fysioterapiaan. Usein niska- ja hartiaseudun ongelmat sekä osa pääkivuista ovat lähtöisin purentaelimistön toimintahäiriöistä. Valtteri valmistui koulutetuksi hierojaksi 2011 ja fysioterapeutiksi 2016. Valtteri käy myös työn ohella arvioimassa hierojakouluissa näyttötutkintojen suorittajien hierontataitoja.

Asiakaspalaute Digiagentille

Suosittelen ehdottomasti. Juha teki minun kotisivut, joista tuli oikein hienot ja myös orgaaninen näkyvyys Googlessa parantui edellisiin sivuihin verrattuna. Jos haluat tutustua —> www.vsfysio.fi 19.11.2022 Valtteri Saukkonen

Verkkosivusto projekti asiakkaalle

WordPress verkkosivut fysioterapeutin ja hierojan palveluiden markkinointiin

Digiagentti teki WordPress verkkosivut fysioterapeutin ja hierojan palveluiden markkinointiin Helsingin keskustassa. Tavoitteena oli rakentaa edustavat ja hyvät WordPress verkkosivut, joiden avulla voidaan esitellä hoitolan palvelut, hinnasto, ajanvaraus, mahdollisuus lahjakorttiin, henkilökunta, saadut palautteet ja hoitolan yhteystiedot.

Verkkosivuston ylläpito asiakkaalle

Digiagentti on hoitanut WordPress verkkosivuston ylläpitoa, johon on sisältänyt seuraavia asioita.

  • WordPress alustan päivitykset
  • WordPress teemojen päivitykset
  • WordPress lisäosien päivitykset
  • Verkkosivuston tietoturva
  • Verkkosivuston varmuuskopiointi
  • Muut ylläpitoon liittyvät tehtävät

Tuntityöt asiakkaalle

Digiagentti on tehnyt tuntitöitä, jotka ovat sisältäneet seuraavia asioita.

  • Verkkosivuston hakukoneoptimointi
  • Verkkosivuston kehittäminen
  • Kuvien editointi ja optimointi

Linkit

78 / 100

Etsitkö hyvää yhteistyökumppania?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää sinun tarpeista, toiveista ja tavoitteista.