Search
Close this search box.
Asiakas

Tmi Riikka Marjamäki

Kauneuspalvelut Riikka M on Tampereen keskustassa toimiva laadukas ja asiantunteva kauneushoitola, joka palvelee asiakkaitaan osaavalla monen vuoden ammattitaidolla.
Tmi Riikka Marjamäki

Sisällysluettelo

Tmi Riikka Marjamäki

Tmi Riikka Marjamäki eli Kauneuspalvelut Riikka M on Tampereen keskustassa toimiva laadukas ja asiantunteva kauneushoitola, joka palvelee asiakkaitaan osaavalla monen vuoden ammattitaidolla.

Kauneushoitola Tampere

Kauneuspalvelut Riikka M on Tampereen keskustassa toimiva laadukas ja asiantunteva kauneushoitola, joka palvelee asiakkaitaan osaavalla 10 vuoden ammattitaidolla. Monipuolisista palveluista löytyvät kasvohoidot, jalkahoidot, sokerointi ja vartalohoidot. Kauneushoitolan ajanvaraus toimii Phorestin kautta. Kauneushoitoja on saatavilla sopimuksen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Riikka toivottaa nykyiset ja uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi kokeilemaan ja ihastumaan!

Kauneushoitolan palvelut

Kauneushoitola tarjoaa seuraavia palveluita: kasvohoidot, jalkahoidot, sokerointi, vartalohoidot.

Kauneushoitolan tuotteet

Kauneushoitola ja RiikkaM verkkokauppa tarjoaa tuotteita seuraavissa tuotekategorioissa: ihonpuhdistus, kasvovedet, kasvovoiteet, kuorinnat, naamiot, puhdistusmaidot, seerumit, silmänympärysvoiteet, erikoistuotteet.

Kosmetologi Tampere

Riikka Marjamäki on kosmetologi Tampereella ja hän palvelee asiakkaitaan ihonhoitoon liittyvissä asioissa. Riikka tekee kasvo- ja vartalohoidot pääasiassa italialaisella Lakshmi-luonnonkosmetiikkasarjalla. Lakshmi pohjautuu ayurvediseen filosofiaan, joka tarkastelee ihmistä kokonaisuutena. Ayurvedinen kauneudenhoito pyrkiikin etsimään keinoja, jolla ihmisen fyysinen keho, mieli ja sielu saadaan tasapainoon. Ulkoinen kauneus riippuu siis myös sisäisistä tekijöistä. Lakshmi-sarjasta löytyy laaja valikoima tuotteita eri ihotyypeille ja ihon ongelmiin. Kasvoille on muun muassa Antiage-hoitolinja ikääntyvän ihon tarpeisiin, Netra-tuotteet silmänympärysihon hoitoon ja Iris-hoitolinja erittäin herkän ihon hoitoon. Jalkojen ja vartalon hoitoon löytyy myös omat tuotteensa. Lakshmista löytyy myös erikoistuotteet: kuorinta, naamiot, seerumit sekä vuodenaikojen vaihteen tehokuuriin käytettävät ampullit. Voit ostaa kauneudenhoidon tuotteita Riikan hoitolasta tai tilata tuotteita RiikkaM verkkokaupasta. Voit myös varata ajan Lakshmi-hoitoon Riikan nettiajanvarauksesta.

Asiakaspalaute Digiagentille

Aloitettuani yhteistyön Digiagentin kanssa, myyntini on lähtenyt selvään kasvuun. Olen saanut toimivat kotisivut, apua some-markkinointiin, blogi-postauksiin ja moneen muuhun. Mikä parasta, palvelu on hyvin joustavaa. Kun suunnittelimme yhteistyötä Digiagentin kanssa, olin hieman epäileväinen, että mitähän tästä tulee. Mutta hyvähän siitä! 👍🏻 4.4.2019 Riikka Marjamäki

Verkkosivusto projektit asiakkaalle

Nykyaikaiset WordPress verkkosivut kauneushoitolan liiketoiminnalle

Digiagentti teki WordPress verkkosivut RiikkaM.com kauneushoitolan ja kosmetologin liiketoiminnalle. Tavoitteena oli rakentaa dynaamiset WordPress verkkosivut, joiden avulla voidaan esitellä kauneushoitolan palvelut, hinnasto, ajanvaraus, blogi ja yhteystiedot. Projekti alkoi 22.11.2018 ja loppui 31.12.2018.

Woocommerce verkkokauppa kauneushoitolan liiketoiminnalle

Digiagentti teki WooCommerce verkkokaupan RiikkaM.com/kauppa kauneushoitolan liiketoiminnalle. Projekti alkoi 1.10.2019 ja loppui 31.12.2019.

Verkkosivuston ylläpito asiakkaalle

Digiagentti on hoitanut WordPress verkkosivuston ylläpitoa, johon on sisältänyt seuraavia asioita.

  • WordPress alustan päivitykset
  • WordPress teemojen päivitykset
  • WordPress lisäosien päivitykset
  • Verkkosivuston tietoturva
  • Verkkosivuston kuntotarkistukset
  • Verkkosivuston varmuuskopiointi
  • Muut ylläpitoon liittyvät tehtävät

Tuntityöt asiakkaalle

Digiagentti on tehnyt asiakkaalle tuntitöitä, jotka ovat sisältäneet seuraavia asioita.

  • Verkkosivuston hakukoneoptimointi
  • Verkkosivuston kehittäminen
  • Kuvien editointi ja optimointi

Linkit

78 / 100

Etsitkö hyvää yhteistyökumppania?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää sinun tarpeista, toiveista ja tavoitteista.