Asiakas

Terveysunelma Oy

Ketoleipuri leipoo ilolla tilauksesta ja käyttää niin pitkälle kotimaisia raaka-aineita kuin mahdollista. Ketoleipurin kaikki tuotteet ovat viljattomia ja gluteenittomia.

Sisällysluettelo

Terveysunelma Oy

Terveysunelma Oy

Terveysunelma Oy eli Ketoleipuri leipoo ilolla tilauksesta ja käyttää niin pitkälle kotimaisia raaka-aineita kuin mahdollista. Ketoleipurin kaikki tuotteet ovat viljattomia ja gluteenittomia.

Asiakaspalaute

Yhteistyö on toiminut moitteettomasti. Koko ajan ollut selkeä tieto, mitä tapahtuu. Selkeä sopimus tehtävistä töistä ja kaikki on pitänyt sovitusti. Kotisivujen julkaisu venähti hieman tavoitteesta, mutta siihen vaikutti molempien aikataulut. Palvelu on ollut kaikin puolin kiitettävää – esimerkiksi kotisivujen päivitykset tulleet viipymättä. Hinta-laatusuhde on huippu hyvä. En usko, että mistään olisin saanut kotisivuja tähän hintaan ainakaan näin laadullisia. Visuaalinen lopputulos on todella hyvä ja kotisivuista on tullut paljon kehuja. Ne ovat lisänneet selkeästi myös Ketoleipurin myyntiä. Kaikkiin ongelmiin olen saanut apua ja yhteistyö tulee jatkumaan jatkossakin. 29.3.2020 Inga Turkka

Verkkosivusto projekti asiakkaalle

WordPress verkkosivut ketogeenisten leivonnaisten markkinointiin

WordPress verkkosivut Ketoleipurille ketogeenisten leivonnaisten markkinointiin.

Verkkosivuston ylläpito asiakkaalle

WordPress verkkosivuston ylläpito on sisältänyt seuraavia asioita.

  • WordPress alustan, teemojen ja lisäosien päivitykset

Tuntityöt asiakkaalle

Tuntityöt ovat sisältäneet seuraavia asioita.

  • Verkkosivuston kehittäminen
72 / 100

Etsitkö hyvää yhteistyökumppania?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää sinun tarpeista, toiveista ja tavoitteista.