Asiakas

Terveys ja hyvinvointipalvelu Omppupolku

Omppupolku tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja yhdistää terveydenhoitajan ja funktionaalisen lääketieteen osaamisen sairauksien hoitamisessa ja terveyden palauttamisessa.

Sisällysluettelo

Terveys ja Hyvinvointipalvelu Omppupolku

Terveys ja hyvinvointipalvelu Omppupolku

Terveys ja hyvinvointipalvelu Omppupolku tarjoaa hyvinvointipalvelut ja yhdistää terveydenhoitajan ja funktionaalisen lääketieteen osaamisen sairauksien hoitamisessa ja terveyden palauttamisessa. Yritys on perustettu 2013 ja tarjonnut siitä asti kokonaisvaltaiset hyvinvointipalvelut kaikenikäisille. Yrityksen palveluita ovat muun muassa: ravintovalmennus, refleksologia / koko kehon vyöhyketerapia, vauvahieronta / vauvan vyöhyketerapia, vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta ja synnytystä valmistelevat hoidot, imetysohjaus, palautumis- ja stressinhallintavalmennus ja Neurosonic-hoidot. Näiden lisäksi yritys on tehnyt myös verkkovalmennuksia.

Tanja Hakala

Tanja Hakala on terveydenhoitaja, FLT ravintovalmentaja ja refleksologi eli koko kehon vyöhyketerapeutti sekä BabyBalance® hoitaja. Tanja on valmistunut myös palautumisohjaaksi sekä resilienssi- ja stressinhallintavalmentajaksi. Tanja pitää tietotaitoa yllä koko ajan mielenkiintoisten koulutusten kautta ja käy myös kansainvälisissä koulutuksissa. Lisäksi Tanjalla on tulkintapätevyys useisiin funktionaalisiin testeihin, kuten ruoansulatustestit, allergiat- ja yliherkkyydet, hormonitestit ja aineenvaihduntatestit sekä geenitesteihin. Tanja oppii koko ajan uutta ja innostuu aina uudestaan auttaessaan ihmisiä paranemaan ja voimaan hyvin.

Viime vuosien aikana palautuminen- ja stressinhallinta on tullut entistä tärkeämmäksi ja suuremmaksi tekijäksi ihmisten paranemisen kannalta. Tanja on huomannut jo pidempään, että pelkällä ravinnolla hoitaminen ei enää auta, jos ihminen on kovin stressaantunut ja palautuminen on heikkoa. Tämän Tanja on saanut kokea myös omalla kohdallaan ja siksi hän haluaa myös opiskella keinoja auttaa asiakkaitaan myös tässä asiassa.

Verkkosivusto projektit asiakkaalle

WordPress verkkosivut hyvinvointipalveluiden markkinointiin

Digiagentti teki WordPress verkkosivut terveydenhoidon ja hyvinvointipalveluiden markkinointiin. Tavoitteena oli rakentaa monipuoliset WordPress verkkosivut, joiden avulla voidaan esitellä hyvinvointipalveluiden sisällöt, hinnasto, ajanvaraus, yritysblogi ja yrityksen yhteystiedot.

WooCommerce verkkokauppa hyvinvointipalveluiden ja kurssien myyntiin

Digiagentti teki WooCommerce verkkokaupan terveydenhoidon ja hyvinvointipalveluiden ja kurssien myyntiin.

Verkkosivuston ylläpito asiakkaalle

Digiagentti on hoitanut WordPress verkkosivuston ylläpitoa, johon on sisältänyt seuraavia asioita.

  • WordPress alustan päivitykset
  • WordPress teemojen päivitykset
  • WordPress lisäosien päivitykset
  • Verkkosivuston tietoturva
  • Verkkosivuston kuntotarkistukset
  • Verkkosivuston varmuuskopiointi
  • Muut ylläpitoon liittyvät tehtävät

Tuntityöt asiakkaalle

Digiagentti on tehnyt tuntitöitä, jotka ovat sisältäneet seuraavia asioita.

  • Verkkosivuston hakukoneoptimointi
  • Verkkosivuston kehittäminen
  • Kuvien editointi ja optimointi

Linkit

78 / 100

Etsitkö hyvää yhteistyökumppania?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää sinun tarpeista, toiveista ja tavoitteista.