Search
Close this search box.
Asiakas

PuskaPromotion osk

PuskaPromotion on lämminhenkinen tuotantotoimisto, joka kouluttaa, konsultoi, rakentaa hyvänmielen tapahtumia sekä tuottaa niin ohjelmapalveluita, kokoussisältöjä kuin mediapalveluita yritysten tarpeisiin.
PuskaPromotion osk

Sisällysluettelo

PuskaPromotion Osk

PuskaPromotion osk on lämminhenkinen tuotantotoimisto, joka kouluttaa, konsultoi, rakentaa hyvän mielen tapahtumia sekä tuottaa niin ohjelmapalveluita, kokoussisältöjä kuin mediapalveluita yritysten tarpeisiin.

Tuotantotoimiston palvelut

Tuotantotoimisto tarjoaa monipuolisesti palveluita tapahtuman koko elinkaareen sekä pistää mietintämyssyt päähän yhdessä asiakkaiden kanssa. Tuotantotoimistolta saa sekä tapahtumatuotantoa että konsultaatiota, koulutusta ja sparrausta. Heiltä saa myös osallistavat virtuaalitapahtumat. Tutustu heidän palveluvalikoimaan ja ota rohkeasti yhteyttä.

Lasten Festarit

Lasten Festarit on Keskuspuiston Nuorkauppakamari Helsinki ry:n ja PuskaPromotion tuotantotoimiston yhdessä toteuttama vuosittainen yleisölle maksuton lastenkulttuuritapahtuma, joka tarjoaa koko perheelle hauskaa tekemistä, kokemista ja näkemistä koko päiväksi kesäloman päättymisen kynnyksellä. Kiinnostaako yritystäsi tai yhdistystäsi olla mukana tässä upeassa hyvän mielen tapahtumassa? Ota yhteyttä järjestäjiin, niin he keskustelevat mielellään lisää mahdollisuuksista.

Asiakaspalaute

Digiagentti toteutti Lasten Festareiden uudet verkkosivut vuonna 2019. Digiagentti teki yhteistyöstä meille helppoa ja Juhan palveluasenne on huippuluokkaa! Digiagentti suunnitteli Lasten Festarit -tapahtuman uusien sivujen ulkoasun meiltä saadun briiffin sekä materiaalin pohjalta ja ulkoasusta tuli toimiva, hauska ja meidän brändin näköinen 😊 Pääsimme tavoitteisiimme aikataulussa ja olemme tyytyväisiä uusiin sivuihin. Yhteistyömme Digiagentin kanssa jatkuu sivuston ylläpidon merkeissä ja kaikki on sujunut hienosti jo kohta vuoden ajan 🙂 16.3.2020 Noura Mekhane

Verkkosivusto projekti asiakkaalle

Toiminnalliset WordPress verkkosivut julkisen tapahtuman järjestämiseen

Toiminnalliset WordPress verkkosivut julkisen tapahtuman järjestämiseen. Lasten Festarit tapahtuman markkinointiin ja tapahtumapäivän viestintään.

Verkkosivuston ylläpito asiakkaalle

Digiagentti on hoitanut Lasten Festareiden WordPress verkkosivuston ylläpitoa, johon on sisältänyt seuraavia asioita.

  • WordPress alustan päivitykset
  • WordPress teemojen päivitykset
  • WordPress lisäosien päivitykset
  • Verkkosivuston tietoturva
  • Verkkosivuston kuntotarkistukset
  • Verkkosivuston varmuuskopiointi
  • Muut ylläpitoon liittyvät tehtävät

Tuntityöt asiakkaalle

Digiagentti on tehnyt asiakkaalle tuntitöitä, jotka ovat sisältäneet seuraavia asioita.

  • Verkkosivuston hakukoneoptimointi
  • Verkkosivuston kehittäminen
  • Kuvien editointi ja optimointi
78 / 100

Etsitkö hyvää yhteistyökumppania?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää sinun tarpeista, toiveista ja tavoitteista.