Digiagentti tarjoaa digimarkkinointia ja koulutusta yrittäjille

Laatutakuulla Sopivaan hintaan Sovitussa ajassa Asiakasta kuunnellen Jatkuvasti kehittyen
Sinulle, joka tarvitset luotettavan ja asiantuntevan kumppanin digimarkkinointiin

Digiagentti auttaa sinua menestymään

Digiagentti on motivoitunut yhden miehen digimarkkinointitoimisto Espoossa, joka palvelee asiakkaitaan virtuaalisesti koko Suomessa. Digiagentin asiakkaina on kaikenlaisia yrityksiä, jotka haluavat luotettavan ja asiantuntevan kumppanin digimarkkinoinnin toteutukseen. Yritätkö tehdä itse digimarkkinointia, vaikka et ole sen alan ammattilainen? Puuttuuko sinulta osaaminen verkkosivujen ja verkkokaupan rakentamiseen ja kehittämiseen? Tiesitkö, että WordPress alusta vaatii joka kuukausi teknisen ylläpidon, että verkkosivusto pysyy toimintakunnossa ja turvassa? Kun kaikki digimarkkinoinnin osa-alueet ovat kunnossa, saadaan myös sinun yritykselle lisää näkyvyyttä, asiakkaita ja myyntiä.

Parannetaan toimintaa Internetissä ja sosiaalisessa mediassa

Tuntuuko sinusta, että oma aika ja osaaminen eivät riitä yrityksesi monipuoliseen digimarkkinoinnin toteutukseen? Haluatko yhteistyökumppanin, joka auttaa sinua menestymään Internetissä ja sosiaalisessa mediassa? Digiagentti hoitaa sinun puolesta digimarkkinoinnin ja sen monimutkaiset työkalut, että sinä voit keskittyä oman liiketoiminnan tekemiseen ja vapaa-aikaan.

Rakennetaan näkyvyyden, asiakasvirtojen ja myynnin kasvua

Digiagentti tekee verkkosivustoja, jotka näkyvät hakukoneissa ja auttavat yrityksiä myymään palveluita ja tuotteita niitä etsiville asiakkaille. Digiagentti auttaa myös yritystoiminnan ja tarpeiden muuttuessa. Digiagentin tavoitteita ovat kustannustehokas ja laadukas toiminta sekä hyvä asiakaspalvelu joka päivä.

Saadaan aikaan positiivinen muutos liiketoiminnassa

Jokainen yritys voi menestyä digimarkkinoinnin avulla. Sinun tarpeet huomioivalla jatkuvalla yhteistyöllä saamme sinun liiketoimintasi menestymään. Tutustu Digiagentin palveluihin ja ota yhteyttä jo tänään niin keskustellaan lisää sinun tarpeista, toiveista ja tavoitteista sekä mahdollisesta yhteistyöstä.

Opitaan lisää digimarkkinoinnin koulutuksissa

Kysy lisää digimarkkinoinnin koulutuksista ja tutustu myös maksuttomiin tapahtumiin kalenterissa.

Juha Savilaakso

Juha Savilaakso

DI, KTM, Yrittäjä, Toimitusjohtaja

Juha Savilaakso on diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri Oulun yliopistosta. Juhalla on myös jatko-opinnot Aalto yliopiston koulutusohjelmista Financial Executive ja Liiketoiminta 360 sekä yrittäjän ammattitutkinto Careeriasta. Nyt hän auttaa yrittäjiä ja yrityksiä menestymään digitaalisen markkinoinnin avulla.

Digimarkkinointitoimisto

Digiagentti on motivoitunut yhden miehen digimarkkinointitoimisto Espoossa, joka palvelee asiakkaitaan virtuaalisesti koko Suomessa.

Digimarkkinointi palvelut

Digimarkkinointi palvelut tuotetaan sinun tarpeiden ja toiveiden mukaan. Verkkosivustot rakennetaan WordPress julkaisualustalle ja verkkokaupat WooCommerce verkkokauppa-alustalle. Verkkosivuston visuaalinen toteutus rakennetaan Elementor Pro sivunrakentajalla.

Kun otat yhteyttä ensimmäisen kerran, pohdi ensin ainakin näitä asioita. Millä palveluilla haluaisit aloittaa yhteistyön? Mikä on budjettisi, jos työ tehdään projektina? Haluatko projektin jälkeen jatkaa yhteistyötä ylläpito- ja kehitysvaiheeseen? Mikä on budjettisi kuukaudessa, kun työt tehdään tuntitöinä? Mitkä ovat tavoitteesi pitkällä aikavälillä?

Digimarkkinointi hinta

Digimarkkinointi hinta määräytyy sen mukaan onko kyseessä projekti vai tuntityö. Kun haluat keskustella mahdollisesta yhteistyöstä tai kysyä lisää – ota yhteyttä sähköpostilla. Ehdotan sinulle mielelläni ratkaisua, joka toivottavasti sopii sinun tarpeisiin, toiveisiin, tavoitteisiin ja budjettiin. Tiesitkö, että voimme tehdä yhteistyötä myös ilman sopimusta? Tällöin tuntihinta on korkeampi. Tutustu hinnastoon.

Verkkosivut

Verkkosivut

Sinun tarpeiden, toiveiden ja yritysilmeen mukaan tehdyt dynaamiset verkkosivut joustavalla WordPress-alustalla.

Lue lisää
Koulutus

Koulutus

Koulutus palvelut on tarkoitettu niille yrittäjille ja yrityksille, jotka haluavat itse oppia tekemään ja käyttämään digimarkkinointiin liittyviä asioita.

Lue lisää

Varaa aika palaveriin

Varmista sinulle sopiva aika keskusteluun.
Seuraava tapahtuma
pvä
h
min
s

Liity Digiagentin sähköpostilistalle

Voit poistua listalta koska tahansa.