Search
Close this search box.

Digiagentti tarjoaa digimarkkinointia ja koulutusta yrittäjille

Laatutakuulla Sopivaan hintaan Sovitussa ajassa Asiakasta kuunnellen Jatkuvasti kehittyen
Sinulle, joka tarvitset luotettavan ja asiantuntevan kumppanin digimarkkinointiin

Digiagentti auttaa yrittäjiä menestymään

Digiagentti on motivoitunut yhden miehen digimarkkinointitoimisto Espoossa, joka palvelee asiakkaitaan virtuaalisesti koko Suomessa. Digiagentin asiakkaina on kaikenlaisia yrityksiä, jotka haluavat luotettavan ja asiantuntevan kumppanin digimarkkinoinnin toteutukseen.

Yritätkö tehdä itse digimarkkinointia, vaikka et ole sen alan ammattilainen? Puuttuuko sinulta osaaminen verkkosivuston ja verkkokaupan rakentamiseen ja kehittämiseen? Tiesitkö, että WordPress alusta vaatii joka kuukausi teknisen ylläpidon, että verkkosivusto pysyy toimintakunnossa ja turvassa?

Kun kaikki digimarkkinoinnin osa-alueet ovat kunnossa, saadaan myös sinun yritykselle lisää näkyvyyttä, asiakkaita ja myyntiä.

Parannetaan toimintaa verkossa

Tuntuuko sinusta, että oma aika ja osaaminen eivät riitä yrityksesi monipuoliseen digimarkkinoinnin toteutukseen? Haluatko yhteistyökumppanin, joka auttaa sinua menestymään Internetissä ja sosiaalisessa mediassa? Hoidan sinun puolesta digimarkkinoinnin ja sen monimutkaiset työkalut, että sinä voit keskittyä omaan työhön ja vapaa-aikaan.

Rakennetaan näkyvyyden ja myynnin kasvua

Digiagentti tekee asiakkaiden toiveiden mukaan räätälöityjä WordPress verkkosivustoja, jotka näkyvät hakukoneissa ja auttavat yrityksiä myymään palveluita ja tuotteita niitä etsiville asiakkaille. Autan myös jatkossa yritystoiminnan ja tarpeiden muuttuessa. Tavoitteeni on kustannustehokas ja laadukas toiminta sekä hyvä asiakaspalvelu joka päivä.

Saadaan aikaan positiivinen muutos liiketoiminnassa

Jokainen yritys voi menestyä digimarkkinoinnin avulla. Sinun tarpeet huomioivalla jatkuvalla yhteistyöllä saamme sinun liiketoimintasi menestymään. Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä jo tänään niin keskustellaan lisää sinun tarpeista, toiveista ja tavoitteista sekä mahdollisesta yhteistyöstä.

Juha Savilaakso

Juha Savilaakso

DI, KTM, Yrittäjä, Toimitusjohtaja

Juha Savilaakso on diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri Oulun yliopistosta. Juhalla on myös jatko-opinnot Aalto yliopiston koulutusohjelmista Financial Executive ja Liiketoiminta 360 sekä yrittäjän ammattitutkinto Careeriasta. Nyt hän auttaa yrittäjiä ja yrityksiä menestymään digitaalisen markkinoinnin avulla.

Digimarkkinointi palvelut

Digimarkkinointi palvelut tuotetaan sinun tarpeiden ja toiveiden mukaan tyytyväisyys takuulla. Verkkosivut rakennetaan WordPress alustalle ja verkkokaupat WooCommerce alustalle. Verkkosivuston visuaalinen toteutus tehdään Elementor Pro sivunrakentajalla ja tarvittaessa Crocoblock lisäosilla.

Mikä on budjettisi, kun verkkosivusto tehdään projektina? Haluatko projektin jälkeen jatkaa yhteistyötä ylläpito- ja kehitysvaiheeseen? Mitkä ovat tavoitteesi pitkällä aikavälillä? Mielelläni ehdotan sinulle ratkaisua, joka sopii sinun tarpeisiin, toiveisiin, tavoitteisiin ja budjettiin.

Katso tapahtumat

Kalenterista löydät kaikki tapahtumat. Rekisteröidy tapahtumaan ja tule mukaan oppimaan lisää digimarkkinoinnista.

Usein kysytyt kysymykset

Digiagentti on motivoitunut yhden miehen digimarkkinointitoimisto Espoossa, joka palvelee asiakkaitaan virtuaalisesti koko Suomessa. Digiagentin palveluita ovat WordPress verkkosivut, WooCommerce verkkokaupat, hakukoneoptimointi, analytiikka ja digimarkkinoinnin koulutus.

Digimarkkinointi eli digitaalinen markkinointi on markkinoinnin osa-alue, joka keskittyy digitaalisten alustojen käyttöön yrityksen näkyvyyden, asiakasvirtojen ja myynnin kasvattamisessa.

Hae sisältöä

Voit hakea palveluita, tapahtumia, artikkeleita tai muuta sinua kiinnostavaa sisältöä. Katso myös kätevä sivukartta tai usein kysytyt kysymykset.

Seuraava tapahtuma
pvä
h
min
s

Liity Digiagentin sähköpostilistalle

Voit poistua listalta koska tahansa.